Vil du høre om jula året rundt?

Vi er nok alle utrolig glad i jula, men så finnes det oss som er ekstra interessert i jula. Vi håper du er en av disse, for vi vil gjerne at du melder deg på nyhetsbrevet vårt.

Jul hele året

Vi tror faktisk vi kunne likt å ha jul hele året. Hva tenker du om det? Tror du at du hadde likt det? Vi synes også det er ganske rart å tenke på at i Australia så er det sommer når det er jul. Har du lyst til å oppleve en sommerjul?

Uansett, så tenker vi at vi skal holde deg oppdatert på rare juletrender og fun facts om jula. Det finnes så mye gøy du kan lære deg om jula.

Hva vil du finne i nyhetsbrevet vårt?

Du vil finne masse spennende stoff, det er sikkert og visst. Noe du vil finne ut mer om er hvordan du kan gjøre jula enklere for deg selv. Hvilke salg du burde handle på for å få de billigste julegavene etc. Vi vil prøve å være så variert vi kan på stoffet vårt.

Hvis du ønsker å bidra med noen spennende juletips, så er det jo også bare å si i fra. Innboksen vår er åpen for mennesker som har lyst til å bidra.

Vi tenker at nyhetsbrevet vårt ikke skal sendes ut for ofte, men nok til at du får din juledose nå og da. Vi tenker jo at det må flere enn bare oss der ute som elsker jula.

Hva vil du lese om?

Noe som også er viktig for oss, er å vite hva det er du ønsker fra nyhetsbrevet vårt. Vi er interessert i å høre fra deg, kanskje du har noen forslag til hva vi kan skrive om? Det er jo ingenting som er bedre enn innspill og tilbakemeldinger fra andre mennesker som er like interessert i jula som oss.

Vi håper at du har lyst til å abonnere på vårt nyhetsbrev. Vi lover at vi ikke skal spamme deg ned med masse søppelpost, men vi håper også at du kommer til å kose deg med vårt julete nyhetsbrev. Vi som elsker jula må jo være venner, eller hva? Jula er jo så utrolig god!